Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Fereshteh hamid
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Mossadegh geeft de bal voor. Inworp. Zanjani met de inworp. Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pashazadeh is nu in balbezit. Sabet Sabiri onderschept slim de pass. Sabet Sabiri probeert naar een medespeler te passen. Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rafigdoost is nu in balbezit. Rafigdoost probeert naar een medespeler te passen. Al-Dosary rent richting de bal. Sabet Sabiri is nu in balbezit. Sabet Sabiri haalt uit met een fantastische trap. Ghurani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mazlum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabet Sabiri is nu in balbezit. Sabet Sabiri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mazlum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabet Sabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosary is nu in balbezit. Sabet Sabiri rent richting de bal. Sabet Sabiri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Fereshteh - hamid 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Fereshteh 65%, hamid 35%.
SC Fereshteh - hamid 0:1

51e minuut.
Ghurani trapt de bal weg van het doel. Hanna is nu in balbezit. Rafigdoost begaat een overtreding. Rafigdoost krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ouhssine kan de bal niet met de borst controleren. Al-Dosary onderschept slim de pass. Sabet Sabiri rent richting de bal. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Sabet Sabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Sabet Sabiri passt de bal met de wreef. Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mhedhki speelt de bal door. Mumtazi rent richting de bal. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Khatami de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Fereshteh 56%, hamid 44%.
SC Fereshteh - hamid 0:1