Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToTVN ►•Nightmare•◄
bbbb Tactiek train 3ATK funyy
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten outstanding
formidable Passen average
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Kozicki rent richting de bal. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski probeert naar een medespeler te passen. Albert rent richting de bal. Albert schiet op doel. Moles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Lisowicz geeft een hoge lob. Albert kopt de bal weg. Wojtaś heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Moles bokst de bal weg. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Moles niet meer kan verder spelen. Lopès komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Şamiloğlu geeft de bal voor. Albert is nu in balbezit. Albert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Bagaziński trapt de bal weg van het doel. Quốc Việt kopt de bal weg. Daar is Kozicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Şamiloğlu geeft de bal voor. Albert rent richting de bal. Albert geeft een lange en hoge pass. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki schiet op doel. Lopès bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hoàng Minh met een sublieme pass. Ingold rent richting de bal. Ingold passt de bal in één keer door. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - ►•Nightmare•◄ 1:0

33e minuut.
Daar is Ingold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingold begaat een overtreding. Ingold krijgt een gele kaart. Quốc Việt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Quốc Việt met een snel genomen vrije trap. Bagaziński kopt de bal weg. Klungelig pakt Batsinilas de bal. Albert verovert de bal door een tackle van achteren. Albert haalt uit met een fantastische trap. Lopès bokst de bal weg.

41e minuut.
Albert is nu in balbezit. Albert passt de bal in één keer door. Bagaziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicki rent richting de bal. Kozicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 58%, ►•Nightmare•◄ 42%.
ToTVN - ►•Nightmare•◄ 1:0

50e minuut.
Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Ingold heeft problemen om de bal te vangen. Kozicki rent richting de bal. Kozicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ToTVN - ►•Nightmare•◄ 1:1

58e minuut.
Batsinilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsinilas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Minh de bal. Hoàng Minh geeft de bal voor. Thành Vinh maakt een snoekduik en kopt de bal. Henriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt geeft een hoge lob. Chmielewski kopt de bal weg. Albert is nu in balbezit. Albert draait met de bal, schiet en ... Lopès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - ►•Nightmare•◄ 1:2

64e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz passt de bal in één keer door. Dziubiński kan de bal niet met de borst controleren. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert haalt uit met een fantastische trap. Lopès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Batsinilas is nu in balbezit. Batsinilas passt de bal zonder na te denken. Parisi heeft problemen om de bal te vangen. Parisi geeft een lange en hoge pass. Thành Vinh maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ToTVN - ►•Nightmare•◄ 2:2

77e minuut.
Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu geeft de bal voor. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski geeft de bal voor. Albert maakt een snoekduik en kopt de bal. Lopès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - ►•Nightmare•◄ 2:3

79e minuut.
Parisi heeft problemen om de bal te vangen. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Daar is Quốc Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bagaziński rent richting de bal. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski met een sublieme pass. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lopès maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert haalt uit met een fantastische trap. Lopès probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - ►•Nightmare•◄ 2:4

88e minuut.
Kozicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicki speelt de bal door. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert verovert de bal door een tackle van achteren. Albert schiet op doel. Lopès bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 54%, ►•Nightmare•◄ 46%.
ToTVN - ►•Nightmare•◄ 2:4