Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
►•Nightmare•◄ ToTVN
train 3ATK funyy Tactiek bbbb
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 44.8
formidable Schieten good
average Passen formidable
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Şamiloğlu probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Albert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albert haalt uit met een fantastische trap. Moles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ingold geeft de bal voor. Gherghel kopt de bal weg. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh onderschept slim de pass. Thành Vinh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Phúc Nguyên passt de bal met de wreef. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki passt de bal in één keer door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
►•Nightmare•◄ - ToTVN 1:0

26e minuut.
Albert verovert de bal door een tackle van achteren. Albert passt de bal met de wreef. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki haalt uit met een fantastische trap. Moles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
►•Nightmare•◄ - ToTVN 2:0

27e minuut.
Chmielewski kopt de bal weg. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert passt de bal zonder na te denken. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Minh met een sublieme pass. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bagaziński probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şamiloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
►•Nightmare•◄ - ToTVN 3:0

37e minuut.
Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel passt de bal in één keer door. Daar is Wojtaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert draait met de bal, schiet en ... Moles bokst de bal weg.

42e minuut.
Wojtaś is nu in balbezit. Albert verovert de bal door een tackle van achteren. Albert met een sublieme pass. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ►•Nightmare•◄ 48%, ToTVN 52%.
►•Nightmare•◄ - ToTVN 3:0

51e minuut.
Şamiloğlu met een snelle inworp. Bá Thành heeft problemen om de bal te vangen. Bá Thành passt de bal met de wreef. Albert rent richting de bal. Albert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
►•Nightmare•◄ - ToTVN 4:0

55e minuut.
Kozicki passt de bal in één keer door. Albert is nu in balbezit. Albert met een sublieme pass. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kozicki speelt de bal door. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski passt de bal met de wreef. Albert rent richting de bal. Albert draait met de bal, schiet en ... Moles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Batsinilas passt de bal in één keer door. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hoàng Minh met een sublieme pass. Klungelig pakt Dziubiński de bal. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki speelt de bal door. Albert rent richting de bal. Albert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
►•Nightmare•◄ - ToTVN 5:0

77e minuut.
Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh geeft de bal voor. Daar is Parantap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Henriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Albert passt de bal zonder na te denken. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski schiet op doel. Moles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chmielewski probeert de bal aan de voet te houden. Bagaziński rent richting de bal. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
►•Nightmare•◄ - ToTVN 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ►•Nightmare•◄ 44%, ToTVN 56%.
►•Nightmare•◄ - ToTVN 6:0