Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carlo Ancelotti ToTVN
ABC Tactiek bbbb
32% Balbezit 68%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 42.6
slecht Schieten solide
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Bùi Anh passt de bal met de wreef. Parisi is nu in balbezit. Ðức Nhân legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thành Vinh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batsinilas geeft de bal voor. Thành Vinh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlo Ancelotti - ToTVN 0:1

6e minuut.
Hoàng Minh probeert naar een medespeler te passen. Batsinilas rent richting de bal. Thanh Sơn rent richting de bal. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gherghel speelt de bal door. Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi met een sublieme pass. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Đình Luân is nu in balbezit. Đình Luân geeft de bal voor. Gherghel heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Phát rent richting de bal. Hồng Phát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carlo Ancelotti - ToTVN 1:1

15e minuut.
Mosquera Mejía speelt de bal door. Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh passt de bal in één keer door. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlo Ancelotti - ToTVN 1:2

22e minuut.
Thành Vinh passt de bal zonder na te denken. Parisi is nu in balbezit. Parisi draait met de bal, schiet en ... Bùi Anh probeert de bal aan de voet te houden. Quang Hữu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlo Ancelotti - ToTVN 1:3

24e minuut.
Hoàng Minh geeft een lange en hoge pass. Thành Vinh controleert de bal met de borst. Bùi Anh is nu in balbezit. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh schiet op doel. Quang Hữu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Mosquera Mejía probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ingold de bal. Ingold met een sublieme pass. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Quang Hữu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ngọc Tuấn de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoàng Minh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thành Vinh krijgt zijn hoofd ertegen. Quang Hữu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlo Ancelotti - ToTVN 1:4

45e minuut.
Dziubiński rent richting de bal. Dziubiński geeft een hoge lob. Thành Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ngọc Tuấn de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlo Ancelotti 76%, ToTVN 24%.
Carlo Ancelotti - ToTVN 1:4

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosquera Mejía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingold geeft de bal voor. Mạnh probeert de bal met de borst te controleren. Quang Hữu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn probeert naar een medespeler te passen. Anh Chung rent richting de bal. Thành Vinh onderschept slim de pass. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Dziubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziubiński geeft de bal voor. Parisi kopt de bal weg. Ingold heeft problemen om de bal te vangen. Ingold schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Dziubiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh geeft de bal voor. Thành Vinh springt en kopt de bal. Quang Hữu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gherghel probeert de bal aan de voet te houden. Hồng Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Phát passt de bal met de wreef. Minh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hoàng Minh met een sublieme pass. Batsinilas is nu in balbezit. Batsinilas passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dziubiński speelt de bal door. Ingold is nu in balbezit. Ingold probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parisi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hoàng Minh geeft de bal voor. Bùi Anh heeft problemen om de bal te vangen. Parisi is nu in balbezit. Parisi haalt uit met een fantastische trap. Quang Hữu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlo Ancelotti - ToTVN 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlo Ancelotti 69%, ToTVN 31%.
Carlo Ancelotti - ToTVN 1:5