Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToTVN Carlo Ancelotti
bbbb Tactiek ABC
68% Balbezit 32%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 14.7
solide Schieten waardeloos
uitmuntend Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Ingold passt de bal in één keer door. Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh speelt de bal door. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Mạnh de bal. Batsinilas is nu in balbezit. Batsinilas passt de bal in één keer door. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Parisi verovert de bal door een tackle van achteren. Parisi passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Ingold verovert de bal door een tackle van achteren. Ingold probeert naar een medespeler te passen. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Mạnh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hoàng Minh probeert naar een medespeler te passen. Batsinilas rent richting de bal. Batsinilas passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ðức Nhân geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Minh de bal. Hoàng Minh geeft een lange en hoge pass. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Quang Hữu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Carlo Ancelotti 1:0

25e minuut.
Hoàng Minh passt de bal met de wreef. Batsinilas rent richting de bal. Batsinilas passt de bal in één keer door. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ingold geeft een lange en hoge pass. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh schiet op doel. Ngọc Tuấn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ingold zal de hoekschop nemen. Hoàng Minh geeft de bal voor. Daar is Thành Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Batsinilas met een sublieme pass. Hoàng Minh is nu in balbezit. Hoàng Minh probeert naar een medespeler te passen. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Parisi kopt de bal weg. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân is nu in balbezit. Thành Vinh onderschept slim de pass. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ðức Nhân geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoàng Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Minh geeft een hoge lob. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Carlo Ancelotti 2:0

45e minuut.
Klungelig pakt Ðức Nhân de bal. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Ðức Nhân probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Carlo Ancelotti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 18%, Carlo Ancelotti 82%.
ToTVN - Carlo Ancelotti 3:0

47e minuut.
Batsinilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsinilas passt de bal in één keer door. Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh geeft een hoge lob. Thành Vinh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh met een sublieme pass. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Carlo Ancelotti 4:0

57e minuut.
Parisi met een sublieme pass. Hoàng Minh speelt de bal door. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ngọc Tuấn de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Batsinilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Luân rent richting de bal. Batsinilas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batsinilas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Phát verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Quân rent richting de bal. Hồng Phát is nu in balbezit. Hồng Phát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Quang Hữu trapt de bal weg van het doel. Hoàng Minh kopt de bal weg. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Carlo Ancelotti 5:0

87e minuut.
Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh passt de bal zonder na te denken. Dziubiński geeft een lange en hoge pass. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 24%, Carlo Ancelotti 76%.
ToTVN - Carlo Ancelotti 5:0