Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G Dragon GiahuyClub
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Nghĩa Dũng met een sublieme pass. Sĩ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sĩ Hoàng met een sublieme pass. Tùng Anh rent richting de bal. Tùng Anh draait met de bal, schiet en ... Mạnh Thắng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hoàng Trưởng probeert naar een medespeler te passen. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức passt de bal met de wreef. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Huy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bùi Định met de inworp. Đình Luân is nu in balbezit. Nghĩa Dũng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Đình Luân is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đình Luân neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - GiahuyClub 1:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tùng Anh met de inworp. Nghĩa Dũng rent richting de bal. Đình Luân onderschept slim de pass. Đình Luân draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bùi Định zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thắng is nu in balbezit. Thắng met een sublieme pass. Bá Cường rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G Dragon 45%, GiahuyClub 55%.
G Dragon - GiahuyClub 1:0

54e minuut.
Nghĩa Dũng passt de bal in één keer door. Thắng rent richting de bal. Thắng passt de bal met de wreef. Bá Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Cường haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sĩ Hoàng de bal. Bá Cường rent richting de bal. Bá Cường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - GiahuyClub 2:0

85e minuut.
Mạnh Thắng trapt de bal weg. Phương Đức is nu in balbezit. Nghĩa Dũng onderschept slim de pass. Anh Ðức rent richting de bal. Anh Ðức geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G Dragon 51%, GiahuyClub 49%.
G Dragon - GiahuyClub 2:0