Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToTVN vanthang
bbbb Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 29
good Schieten average
formidable Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Hoàng Minh speelt de bal door. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński geeft de bal voor. Daar is Thành Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Vinh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Andrieş met een sublieme pass. Bikov is nu in balbezit. Dziubiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziubiński krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Muszka rent richting de bal. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hiếu Phong is nu in balbezit. Batsinilas verovert de bal door een tackle van achteren. Batsinilas passt de bal zonder na te denken. Daar is Thành Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Moles trapt de bal weg. Batsinilas kopt de bal weg. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Quân werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - vanthang 1:0

18e minuut.
Andrieş is nu in balbezit. Andrieş passt de bal in één keer door. Daar is Ngọc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quốc Khánh is nu in balbezit. Quốc Khánh geeft een hoge lob. Ingold rent richting de bal. Parisi geeft de bal voor. Thành Vinh krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghisalberti de bal onder controle te krijgen. Ngọc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parisi. Parisi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Ingold de bal. Parisi probeert naar een medespeler te passen. Batsinilas met een sublieme pass. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - vanthang 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 26%, vanthang 74%.
ToTVN - vanthang 2:0

56e minuut.
Nguyên Phong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziubiński met een snelle inworp. Hoàng Minh geeft een lange en hoge pass. Thành Vinh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hiếu Phong rent richting de bal. Batsinilas verovert de bal door een tackle van achteren. Batsinilas met een sublieme pass. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - vanthang 3:0

71e minuut.
Ngọc rent richting de bal. Ngọc passt de bal zonder na te denken. Parisi rent richting de bal. Parisi geeft een lange en hoge pass. Batsinilas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mosquera Mejía met de inworp. Ingold heeft problemen om de bal te vangen. Ingold met een sublieme pass. Batsinilas rent richting de bal. Batsinilas haalt uit met een fantastische trap. Quân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Quốc Khánh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosquera Mejía met een snelle inworp. Ingold is nu in balbezit. Ingold geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 48%, vanthang 52%.
ToTVN - vanthang 3:0