Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hồ Chí Minh City ►•Nightmare•◄
Normal Tactiek train 3ATK funyy
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten uitmuntend
hopeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Kozicki rent richting de bal. Kozicki passt de bal zonder na te denken. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Albert is nu in balbezit. Albert passt de bal in één keer door. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chmielewski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Şamiloğlu passt de bal met de wreef. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hùng Cường. Chmielewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Albert neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lisowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albert is nu in balbezit. Albert geeft een hoge lob. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:1

12e minuut.
Kozicki probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski passt de bal met de wreef. Albert is nu in balbezit. Albert draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is Chmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Tuấn speelt de bal door. Quốc Việt met een sublieme pass. Klungelig pakt Albert de bal. Albert draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel. Minh Nhật probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:2

24e minuut.
Quốc Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Toàn Quân speelt de bal door. Daar is Hoàng Nhân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel. Paal! Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Toàn Quân controleert de bal met de borst. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki passt de bal met de wreef. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Quốc Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Quang Hải zijn tegenspeler op de grond. Quốc Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. Quốc Việt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chmielewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Minh Nhật werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şamiloğlu passt de bal met de wreef. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski geeft een hoge lob. Minh Nhật kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toàn Quân is nu in balbezit. Toàn Quân geeft een hoge lob. Lisowicz kopt de bal weg. Albert geeft de bal voor. Chmielewski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:3

34e minuut.
Albert geeft de bal voor. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski geeft de bal voor. Albert springt en kopt de bal. Minh Nhật probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:4

35e minuut.
Toàn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Albert is nu in balbezit. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albert is nu in balbezit. Albert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:5

39e minuut.
Chmielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hùng Cường de bal. Albert is nu in balbezit. Albert haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:6

41e minuut.
Lisowicz kopt de bal weg. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải begaat een overtreding. Quang Hải krijgt een gele kaart. Şamiloğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kozicki speelt de bal door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski passt de bal in één keer door. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hồ Chí Minh City 88%, ►•Nightmare•◄ 12%.
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:7

47e minuut.
Albert is nu in balbezit. Chmielewski rent richting de bal. Albert speelt de bal door. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:8

48e minuut.
Lisowicz geeft een hoge lob. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kozicki onderschept slim de pass. Kozicki passt de bal zonder na te denken. Chmielewski is nu in balbezit. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu passt de bal in één keer door. Quốc Việt met een sublieme pass. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chí Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski speelt de bal door. Albert is nu in balbezit. Albert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:9

61e minuut.
Albert met de inworp. Daar is Lisowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisowicz geeft de bal voor. Kozicki springt en kopt de bal. Chí Công heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:10

62e minuut.
Hiếu passt de bal zonder na te denken. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu geeft een hoge lob. Albert rent richting de bal. Albert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albert is nu in balbezit. Albert haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Lisowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu passt de bal met de wreef. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Toàn Quân heeft problemen om de bal te vangen. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki passt de bal zonder na te denken. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:11

66e minuut.
Kozicki rent richting de bal. Kozicki speelt de bal door. Hùng Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albert rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:12

71e minuut.
Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki geeft de bal voor. Albert heeft problemen om de bal te vangen. Albert krijgt zijn hoofd ertegen. Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lisowicz speelt de bal door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski speelt de bal door. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lisowicz geeft een hoge lob. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert geeft een hoge lob. Kozicki rent richting de bal. Kozicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Şamiloğlu probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski passt de bal met de wreef. Albert is nu in balbezit. Albert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski passt de bal zonder na te denken. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki schiet op doel. Minh Nhật werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:13

88e minuut.
Chmielewski onderschept slim de pass. Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Chmielewski onderschept slim de pass. Albert rent richting de bal. Albert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:14

90e minuut.
Kozicki passt de bal in één keer door. Albert is nu in balbezit. Albert passt de bal in één keer door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật bokst de bal weg. Albert is nu in balbezit. Albert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hồ Chí Minh City 77%, ►•Nightmare•◄ 23%.
Hồ Chí Minh City - ►•Nightmare•◄ 0:15