Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G Dragon Carlo Ancelotti
Normal Tactiek ABC
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Đình Luân de bal. Đình Luân geeft een lange en hoge pass. Phi Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Quân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - Carlo Ancelotti 0:1

8e minuut.
Hoàng Tâm kopt de bal weg. Daar is Minh Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng Phát rent richting de bal. Hồng Phát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Huy trapt de bal weg. Đình Luân kopt de bal weg. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Quân draait met de bal, schiet en ... Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bùi Điệp verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Điệp geeft de bal voor. Thái Trung kan de bal niet met de borst controleren. Hồng Phát rent richting de bal. Hồng Phát schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Đình Luân rent richting de bal. Đình Luân probeert naar een medespeler te passen. Bá Cường is nu in balbezit. Bá Cường draait met de bal, schiet en ... Ngọc Tuấn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bùi Điệp kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bùi Định neemt de hoekschop. Tùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Anh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bùi Điệp kopt de bal weg. Klungelig pakt Hồng Phát de bal. Hồng Phát passt de bal in één keer door. Minh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Hoàng Tâm rent richting de bal. Hoàng Tâm geeft een lange en hoge pass. Hoàng Phú heeft problemen om de bal te vangen. Minh Quân rent richting de bal. Minh Quân schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tùng Anh kopt de bal weg. Bá Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Điệp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bùi Điệp naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bá Cường roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bá Cường kan niet meer verder spelen. Minh Thắng komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Thái Trung met een snelle inworp. Daar is Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thắng met een sublieme pass. Minh Quân heeft problemen om de bal te vangen. Minh Quân schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Minh Thắng rent richting de bal. Ðức Nhân onderschept slim de pass. Ðức Nhân geeft een lange en hoge pass. Minh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Minh Quân rent richting de bal. Phương Đức onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Tâm. Phương Đức roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Phương Đức kan niet meer verder spelen. Phú Hưng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G Dragon 59%, Carlo Ancelotti 41%.
G Dragon - Carlo Ancelotti 0:1

61e minuut.
Tùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Anh geeft een lange en hoge pass. Bùi Định kopt de bal weg. Đình Luân is nu in balbezit. Đình Luân haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ðức Nhân passt de bal met de wreef. Thái Trung probeert naar een medespeler te passen. Hồng Phát speelt de bal door. Daar is Minh Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Quân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G Dragon - Carlo Ancelotti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G Dragon 57%, Carlo Ancelotti 43%.
G Dragon - Carlo Ancelotti 0:2