Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carlo Ancelotti G Dragon
ABC Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.4 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Vân Đức geeft een hoge lob. Inworp. Bùi Điệp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Quân speelt de bal door. Hồng Phát is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Phú kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlo Ancelotti - G Dragon 1:0

15e minuut.
Vân Đức geeft de bal voor. Daar is Hồng Phát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Trung is nu in balbezit. Minh Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Quân schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlo Ancelotti - G Dragon 2:0

27e minuut.
Tùng Anh geeft een lange en hoge pass. Đình Luân probeert de bal aan de voet te houden. Bá Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Luân bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Luân draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Thái Trung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bùi Điệp kopt de bal weg. Vân Đức controleert de bal met de borst. Minh Quân rent richting de bal. Minh Quân schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlo Ancelotti 55%, G Dragon 45%.
Carlo Ancelotti - G Dragon 2:0

52e minuut.
Thái Trung is nu in balbezit. Thái Trung geeft een lange en hoge pass. Thanh Sơn probeert de bal aan de voet te houden. Hồng Phát rent richting de bal. Hồng Phát geeft een hoge lob. Huy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Đình Luân de bal onder controle te krijgen. Đình Luân rent richting de bal. Đình Luân met een sublieme pass. Hồng Phát rent richting de bal. Hồng Phát draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Thắng controleert de bal met de borst. Thắng probeert naar een medespeler te passen. Đình Luân probeert de bal aan de voet te houden. Bá Cường is nu in balbezit. Bá Cường schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlo Ancelotti - G Dragon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlo Ancelotti 52%, G Dragon 48%.
Carlo Ancelotti - G Dragon 2:1