Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hồ Chí Minh City ToTVN
Normal Tactiek bbbb
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 44
slecht Schieten goed
hopeloos Passen uitmuntend
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Mosquera Mejía passt de bal met de wreef. Ingold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingold speelt de bal door. Daar is Thành Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Vinh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingold met een snelle inworp. Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi geeft een hoge lob. Thành Vinh springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:2

14e minuut.
Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Parisi verovert de bal door een tackle van achteren. Parisi geeft een hoge lob. Thành Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Thành Vinh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mosquera Mejía speelt de bal door. Batsinilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsinilas probeert naar een medespeler te passen. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi onderschept slim de pass. Parisi speelt de bal door. Ingold geeft een hoge lob. Thành Vinh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bagaziński onderschept slim de pass. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Ingold met een sublieme pass. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Ingold de bal. Ingold met een sublieme pass. Batsinilas met een sublieme pass. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:3

34e minuut.
Parisi verovert de bal door een tackle van achteren. Parisi passt de bal in één keer door. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Khánh Hoàng rent richting de bal. Batsinilas verovert de bal door een tackle van achteren. Batsinilas speelt de bal door. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hồ Chí Minh City 80%, ToTVN 20%.
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:3

47e minuut.
Hoàng Minh rent richting de bal. Hoàng Minh passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:4

52e minuut.
Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi met een sublieme pass. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:5

55e minuut.
Batsinilas met een sublieme pass. Daar is Thành Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng Cường rent richting de bal. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ingold rent richting de bal. Ingold geeft de bal voor. Mạnh Tuấn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Batsinilas rent richting de bal. Batsinilas passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh probeert naar een medespeler te passen. Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:6

63e minuut.
Quang Hải is nu in balbezit. Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel speelt de bal door. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Hoàng Minh is nu in balbezit. Hoàng Minh speelt de bal door. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:7

67e minuut.
Gherghel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buscan komt het veld opgelopen. Hiếu met een sublieme pass. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Toàn Quân rent richting de bal. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mosquera Mejía met de inworp. Ingold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingold passt de bal in één keer door. Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dziubiński passt de bal in één keer door. Thành Vinh is nu in balbezit. Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Paal! Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hoàng Minh met een sublieme pass. Batsinilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsinilas passt de bal met de wreef. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:8

84e minuut.
Hoàng Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Minh met een sublieme pass. Ingold speelt de bal door. Klungelig pakt Thành Vinh de bal. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Anh Quốc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Ingold tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mạnh Tuấn roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mạnh Tuấn kan niet meer verder spelen. Nhật Hùng komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Parisi de bal. Ingold is nu in balbezit. Ingold passt de bal met de wreef. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hồ Chí Minh City 67%, ToTVN 33%.
Hồ Chí Minh City - ToTVN 0:9