Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hồ Chí Minh City vanthang
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten adequate
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen average


9e minuut.
Andrieş onderschept slim de pass. Toàn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Andrieş naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Toàn Quân is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mạnh Tuấn met een snel genomen vrije trap. Daar is Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiếu Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hiếu Phong geeft de bal voor. Muszka kopt de bal weg. Mạnh Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Toàn Quân is nu in balbezit. Ghisalberti is nu in balbezit. Ghisalberti probeert naar een medespeler te passen. Muszka is nu in balbezit. Muszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zlatić kopt de bal weg. Bikov is nu in balbezit. Met opzet legt Mạnh Tuấn zijn tegenspeler op de grond. Mạnh Tuấn krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Hiếu Phong probeert de bal aan de voet te houden. Ngọc is nu in balbezit. Toàn Quân rent richting de bal. Ngọc onderschept slim de pass. Ngọc geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - vanthang 0:1

32e minuut.
Hiếu Phong rent richting de bal. Hiếu Phong passt de bal zonder na te denken. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - vanthang 0:2

39e minuut.
Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Bikov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov passt de bal met de wreef. Muszka rent richting de bal. Muszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bikov rent richting de bal. Bikov geeft een lange en hoge pass. Chí Công probeert de bal met de borst te controleren. Muszka is nu in balbezit. Muszka haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muszka is nu in balbezit. Muszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - vanthang 0:3

45e minuut.
Klungelig pakt Quang Hải de bal. Quang Hải passt de bal zonder na te denken. Mạnh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszka onderschept slim de pass. Muszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hồ Chí Minh City 67%, vanthang 33%.
Hồ Chí Minh City - vanthang 0:3

52e minuut.
Anh Quốc is nu in balbezit. Zlatić verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatić probeert naar een medespeler te passen. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Mạnh Tuấn speelt de bal door. Anh Quân probeert naar een medespeler te passen. Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Chí Công rent richting de bal. Muszka onderschept slim de pass. Muszka speelt de bal door. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Minh Nhật met een harde bal richting middenveld. Hiếu speelt de bal door. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nguyên Phong. Hiếu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hiếu kan niet meer verder spelen. Văn Minh komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nguyên Phong geeft een hoge lob. Muszka kopt de bal weg. Bikov rent richting de bal. Bikov draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ghisalberti geeft de bal voor. Daar is Zlatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikov is nu in balbezit. Bikov schiet op doel. Minh Nhật probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - vanthang 0:4

88e minuut.
Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong passt de bal zonder na te denken. Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh haalt uit met een fantastische trap. Boguś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Toàn Quân is nu in balbezit. Muszka onderschept slim de pass. Muszka speelt de bal door. Daar is Bikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hồ Chí Minh City - vanthang 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hồ Chí Minh City 69%, vanthang 31%.
Hồ Chí Minh City - vanthang 0:5