Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vanthang Hồ Chí Minh City
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten poor
good Passen hopeless
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Anh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu Phong probeert naar een medespeler te passen. Bikov is nu in balbezit. Bikov haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - Hồ Chí Minh City 1:0

5e minuut.
Bikov met een sublieme pass. Zlatić is nu in balbezit. Zlatić probeert naar een medespeler te passen. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - Hồ Chí Minh City 2:0

13e minuut.
Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş met een sublieme pass. Hùng Cường rent richting de bal. Bikov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov haalt uit met een fantastische trap. Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muszka is nu in balbezit. Muszka draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - Hồ Chí Minh City 3:0

30e minuut.
Andrieş passt de bal zonder na te denken. Muszka rent richting de bal. Muszka passt de bal in één keer door. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - Hồ Chí Minh City 4:0

34e minuut.
Anh Quân is nu in balbezit. Nguyên Phong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anh Quân is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quang Hải neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Hùng Cường geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghisalberti met de inworp. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Quang Hải rent richting de bal. Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu Phong is nu in balbezit. Hiếu Phong geeft een hoge lob. Zlatić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - Hồ Chí Minh City 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vanthang 32%, Hồ Chí Minh City 68%.
vanthang - Hồ Chí Minh City 5:0

46e minuut.
Hiếu passt de bal met de wreef. Zlatić rent richting de bal. Zlatić passt de bal met de wreef. Muszka rent richting de bal. Muszka draait met de bal, schiet en ... Minh Nhật probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hùng Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zlatić zal de hoekschop nemen. Muszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Minh Nhật probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - Hồ Chí Minh City 6:0

58e minuut.
Bikov rent richting de bal. Bikov passt de bal in één keer door. Ghisalberti rent richting de bal. Muszka rent richting de bal. Muszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Anh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov geeft een lange en hoge pass. Paal!

73e minuut.
Mạnh Tuấn rent richting de bal. Mạnh Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Ngọc probeert naar een medespeler te passen. Muszka rent richting de bal. Muszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Andrieş met een sublieme pass. Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić passt de bal zonder na te denken. Bikov is nu in balbezit. Bikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - Hồ Chí Minh City 7:0

81e minuut.
Ghisalberti onderschept slim de pass. Ghisalberti geeft de bal voor. Quốc Khánh kopt de bal weg. Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bikov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Muszka rent richting de bal. Andrieş is nu in balbezit. Andrieş passt de bal in één keer door. Bikov is nu in balbezit. Bikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - Hồ Chí Minh City 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vanthang 16%, Hồ Chí Minh City 84%.
vanthang - Hồ Chí Minh City 8:0