Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vanthang GiahuyClub
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Hiếu Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass. Muszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszka schiet op doel. Mạnh Thắng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vanthang - GiahuyClub 1:0

20e minuut.
Ngọc is nu in balbezit. Ngọc geeft een hoge lob. Đình Toản heeft problemen om de bal te vangen. Muszka rent richting de bal. Muszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bikov passt de bal in één keer door. Zlatić rent richting de bal. Zlatić geeft een lange en hoge pass. Ghisalberti heeft problemen om de bal te vangen. Ghisalberti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Nghĩa Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikov onderschept slim de pass. Bikov passt de bal in één keer door. Muszka rent richting de bal. Muszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ðức Long geeft een lange en hoge pass. Huy Thông kopt de bal weg. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Ngọc met de inworp. Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sĩ Hoàng de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ghisalberti neemt de hoekschop. Bikov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vanthang 43%, GiahuyClub 57%.
vanthang - GiahuyClub 1:0

47e minuut.
Sĩ Hoàng geeft een hoge lob. Inworp. Nguyên Phong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zlatić geeft de bal voor. Mạnh Thắng probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sĩ Hoàng kopt de bal weg. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisalberti onderschept slim de pass. Ghisalberti geeft een lange en hoge pass. Bikov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nghĩa Dũng met een sublieme pass. Ngọc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huy Thông. Huy Thông krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Tuấn Kiệt geeft de bal voor. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngọc krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Nguyên Phong met de inworp. Zlatić is nu in balbezit. Zlatić geeft de bal voor. Ghisalberti probeert de bal met de borst te controleren. Ghisalberti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ngọc speelt de bal door. Ghisalberti is nu in balbezit. Ghisalberti passt de bal zonder na te denken. Muszka is nu in balbezit. Muszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Huy Thông rent richting de bal. Ngọc onderschept slim de pass. Ngọc passt de bal in één keer door. Zlatić is nu in balbezit. Zlatić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vanthang 25%, GiahuyClub 75%.
vanthang - GiahuyClub 1:0