Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
datbarcelona ToTVN
Normal Tactiek bbbb
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41
weak Schieten good
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen average


3e minuut.
Hoàng Minh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buscan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Batsinilas probeert naar een medespeler te passen. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh passt de bal met de wreef. Parisi is nu in balbezit. Parisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dziubiński controleert de bal met de borst. Dziubiński passt de bal met de wreef. Batsinilas speelt de bal door. Thành Vinh probeert de bal met de borst te controleren. Thành Vinh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Minh rent richting de bal. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... Hoàng Thái maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
datbarcelona - ToTVN 0:1

22e minuut.
Dziubiński speelt de bal door. Klungelig pakt Bùi Chiến de bal. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
datbarcelona - ToTVN 0:2

27e minuut.
Bùi Chiến met een sublieme pass. Batsinilas is nu in balbezit. Batsinilas met een sublieme pass. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Hoàng Thái trapt de bal weg van het doel. Ingold kopt de bal weg. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Buscan probeert naar een medespeler te passen. Batsinilas is nu in balbezit. Batsinilas speelt de bal door. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bagaziński passt de bal met de wreef. Batsinilas is nu in balbezit. Batsinilas passt de bal met de wreef. Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: datbarcelona 78%, ToTVN 22%.
datbarcelona - ToTVN 0:2

46e minuut.
Gherghel rent richting de bal. Vân Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Vân Trung passt de bal in één keer door. Mạnh Hùng rent richting de bal. Mạnh Hùng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ingold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingold probeert naar een medespeler te passen. Duy Minh rent richting de bal. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Thái kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
datbarcelona - ToTVN 0:3

53e minuut.
Duy Hải met de inworp. Bùi Chiến controleert de bal met de borst. Bùi Chiến passt de bal in één keer door. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Duy Minh geeft een hoge lob. Daar is Ingold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingold passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bagaziński geeft een hoge lob. Dziubiński speelt de bal door. Daar is Parisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parisi geeft een hoge lob. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ingold neemt de hoekschop. Thành Vinh heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Thái trapt de bal weg. Parisi kopt de bal weg. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh schiet op doel. Hoàng Thái probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
datbarcelona - ToTVN 0:4

71e minuut.
Mạnh Hùng rent richting de bal. Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Batsinilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Batsinilas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thành Vinh neemt de penalty, wat een uithaal! Hoàng Thái maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
datbarcelona - ToTVN 0:5

86e minuut.
Batsinilas speelt de bal door. Wojtaś is nu in balbezit. Wojtaś passt de bal zonder na te denken. Mạnh Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: datbarcelona 73%, ToTVN 27%.
datbarcelona - ToTVN 0:5