Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sayed ALAHLY TEAM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Tahir heeft problemen om de bal te vangen. Rabbo is nu in balbezit. Rabbo passt de bal zonder na te denken. Qudamah rent richting de bal. Qudamah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sayed - ALAHLY TEAM 1:0

24e minuut.
Abbas onderschept slim de pass. Abbas met een sublieme pass. Al Domany bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Domany draait met de bal, schiet en ... Mazin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sayed - ALAHLY TEAM 1:1

30e minuut.
Daar is Amir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabbo rent richting de bal. Ratib onderschept slim de pass. Al Domany rent richting de bal. Al Domany haalt uit met een fantastische trap. Mazin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Fakhiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratib begaat een overtreding. Ratib krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bazoka rent richting de bal. Bazoka passt de bal in één keer door. Fakhiri rent richting de bal. Al Domany verovert de bal door een tackle van achteren. Al Domany draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mazin trapt de bal weg van het doel. Qudamah bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nemr verovert de bal door een tackle van achteren. Dergham verovert de bal door een tackle van achteren. Dergham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayed 54%, ALAHLY TEAM 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sayed - ALAHLY TEAM 1:1

48e minuut.
Al Domany probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Nemr bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nemr passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Homus de bal. Homus geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Murtadhy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gad met een snelle inworp. Dergham rent richting de bal. Dergham haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qudamah rent richting de bal. Qudamah draait met de bal, schiet en ... Abou Ziad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sayed - ALAHLY TEAM 2:1

62e minuut.
Mahgoub kopt de bal weg. Dergham kan de bal niet met de borst controleren. Tahir probeert naar een medespeler te passen. Al Domany is nu in balbezit. Al Domany haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
El-Nemr geeft een hoge lob. Amjad is nu in balbezit. Matin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amjad roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Amjad kan niet meer verder spelen. Naser komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bsheer met een harde bal richting middenveld. El-Nemr kopt de bal weg. Al Domany rent richting de bal. Al Domany schiet op doel. Mazin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sayed - ALAHLY TEAM 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayed 46%, ALAHLY TEAM 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sayed - ALAHLY TEAM 2:2