Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AHMED123 lavarpool
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 13.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Abdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdo geeft een hoge lob. Abdul-Abdalrahman geeft een hoge lob. Nouh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouh draait met de bal, schiet en ... El-Baz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AHMED123 - lavarpool 0:1

6e minuut.
Ayoub met een sublieme pass. Klungelig pakt Samman de bal. Nouh onderschept slim de pass. Nouh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Abdo rent richting de bal. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman passt de bal zonder na te denken. Abdul-Abdalrahman is nu in balbezit. Abdul-Abdalrahman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
El-Baz trapt de bal weg. El-Kurdi kopt de bal weg. Moawwad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nouh rent richting de bal. Nouh schiet op doel. El-Baz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AHMED123 67%, lavarpool 33%.
AHMED123 - lavarpool 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Lahab de bal. Zakarya onderschept slim de pass. Zakarya geeft de bal voor. Ayoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoub schiet op doel. Hanafy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Abdo probeert de bal aan de voet te houden. Nouh is nu in balbezit. Nouh probeert naar een medespeler te passen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman draait met de bal, schiet en ... El-Baz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AHMED123 - lavarpool 0:2

54e minuut.
Abdul-Halim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sulayman rent richting de bal. Abdul-Halim verovert de bal door een tackle van achteren. Nouh is nu in balbezit. Nouh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Mudawar bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman is nu in balbezit. Mudawar is nu in balbezit. Samman verovert de bal door een tackle van achteren. Samman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Abdul-Abdalrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Abdalrahman geeft een lange en hoge pass. Daar is Keshta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman haalt uit met een fantastische trap. El-Baz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AHMED123 50%, lavarpool 50%.
AHMED123 - lavarpool 0:2