Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
justen amgadf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
El-Arid is nu in balbezit. El-Arid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt El-Shawwaf de bal. Muhtadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhtadi schiet op doel. Gamal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
El-Shawwaf passt de bal zonder na te denken. Fawzi rent richting de bal. Hanna rent richting de bal. Hanna draait met de bal, schiet en ... Gamal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
justen - amgadf 1:0

40e minuut.
Zubair rent richting de bal. Zubair geeft een hoge lob. Hanna rent richting de bal. Hanna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
justen - amgadf 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justen 40%, amgadf 60%.
justen - amgadf 2:0

52e minuut.
Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sohagy onderschept slim de pass. Met opzet legt Hajjaj zijn tegenspeler op de grond. Hajjaj krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat onderschept slim de pass. Bo`smat passt de bal met de wreef. El-Halawany bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Halawany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
justen - amgadf 2:1

75e minuut.
Zubair rent richting de bal. Zubair geeft de bal voor. Rakin is nu in balbezit. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justen 47%, amgadf 53%.
justen - amgadf 2:1