Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eiddo ALAHLY TEAM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Amjad met de inworp. Mekkawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahir geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - ALAHLY TEAM 0:1

10e minuut.
Rifaat met een snelle inworp. El-Haggan bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Haggan geeft de bal voor. El-Nemr probeert de bal aan de voet te houden. Murtadhy kopt de bal weg. Abou Ziad bokst de bal weg.

21e minuut.
Mekkawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratib begaat een overtreding. Mekkawy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mika zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bazoka de bal. Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ratib onderschept slim de pass. Ratib met een sublieme pass. Rifaat is nu in balbezit. Rifaat geeft een lange en hoge pass. Marwan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mika geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amjad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratib rent richting de bal. Ratib geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jubair is nu in balbezit. Jubair geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Latif de bal onder controle te krijgen. Al Domany bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Domany schiet op doel. Ridha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - ALAHLY TEAM 0:2

44e minuut.
Klungelig pakt Tahir de bal. Ratib is nu in balbezit. Ratib passt de bal zonder na te denken. Al Domany is nu in balbezit. Al Domany schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eiddo 58%, ALAHLY TEAM 42%.
eiddo - ALAHLY TEAM 0:2

50e minuut.
Jubair geeft een lange en hoge pass. Firas probeert de bal met de borst te controleren. Al Domany rent richting de bal. Al Domany haalt uit met een fantastische trap. Ridha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - ALAHLY TEAM 0:3

53e minuut.
Mahgoub kopt de bal weg. Hudhayfah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudhayfah geeft de bal voor. Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - ALAHLY TEAM 1:3

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Najeeb de bal onder controle te krijgen. Najeeb geeft een hoge lob. Daar is Bazoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marwan rent richting de bal. Marwan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Abou Ziad trapt de bal weg. Ratib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratib passt de bal in één keer door. Al Domany is nu in balbezit. Al Domany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - ALAHLY TEAM 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eiddo 57%, ALAHLY TEAM 43%.
eiddo - ALAHLY TEAM 1:4