Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AHMED123 sayed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Samman met een sublieme pass. Moawwad rent richting de bal. Moawwad passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ayoub de bal. Ayoub schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Rabbo is nu in balbezit. Zakarya verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhiri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fakhiri krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Abdo kopt de bal weg. Daar is Samman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dergham is nu in balbezit. Qudamah is nu in balbezit. Qudamah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AHMED123 - sayed 0:1

31e minuut.
Abdelwahab met de inworp. Moawwad probeert de bal met de borst te controleren. Moawwad passt de bal zonder na te denken. Ayoub is nu in balbezit. Ayoub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AHMED123 - sayed 1:1

35e minuut.
Dergham met een sublieme pass. Gad rent richting de bal. Gad probeert naar een medespeler te passen. Qudamah bereikt de bal nog maar net als eerste. Qudamah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AHMED123 42%, sayed 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AHMED123 - sayed 1:1

55e minuut.
Gad onderschept slim de pass. Gad passt de bal in één keer door. Keshta rent richting de bal. Qudamah verovert de bal door een tackle van achteren. Qudamah haalt uit met een fantastische trap. El-Baz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Moawwad is nu in balbezit. Moawwad geeft een lange en hoge pass. Abdelwahab heeft problemen om de bal te vangen. Ayoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Zakarya de bal. Dergham is nu in balbezit. Madbouly begaat een overtreding. Dergham raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dergham kan niet meer verder spelen. Sulayman komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Abbas speelt de bal door. Bsheer geeft de bal voor. Homus kopt de bal weg. Sulayman rent richting de bal. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AHMED123 57%, sayed 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AHMED123 - sayed 1:1