Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
justen remonezzat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Hatim is nu in balbezit. Abdelaziz rent richting de bal. Ramzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramzi draait met de bal, schiet en ... Majid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
justen - remonezzat 0:1

34e minuut.
Safiy is nu in balbezit. Abd El Hameed onderschept slim de pass. Abd El Hameed met een sublieme pass. Moteab bereikt de bal nog maar net als eerste. Moteab geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justen 45%, remonezzat 55%.
justen - remonezzat 0:1

53e minuut.
Safiy is nu in balbezit. Sharaf El-Din rent richting de bal. Sharaf El-Din passt de bal met de wreef. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Safiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Safiy probeert naar een medespeler te passen. Hajjaj met een sublieme pass. Sharaf El-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf El-Din haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
justen - remonezzat 1:1

72e minuut.
Bo`smat geeft een lange en hoge pass. Wajeh probeert de bal aan de voet te houden. Sharaf El-Din speelt de bal door. Hanna is nu in balbezit. Hanna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
justen - remonezzat 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justen 34%, remonezzat 66%.
justen - remonezzat 2:1