Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
remonezzat justen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Zubair probeert naar een medespeler te passen. Safiy probeert naar een medespeler te passen. Nuri is nu in balbezit. Nuri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Majid trapt de bal weg. Wajeh kopt de bal weg. El-Feel heeft problemen om de bal te vangen. Abd El Hameed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El Hameed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
remonezzat - justen 1:0

30e minuut.
Zubair speelt de bal door. Sharaf El-Din probeert naar een medespeler te passen. Fakhiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna verovert de bal door een tackle van achteren. Hanna draait met de bal, schiet en ... Asfour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Nuri kopt de bal weg. Sharaf El-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf El-Din speelt de bal door. Imad al Din heeft problemen om de bal te vangen. Imad al Din speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Abdelaziz verovert de bal door een tackle van achteren. Nabih bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelaziz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nabih roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nabih kan niet meer verder spelen. Umarah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: remonezzat 64%, justen 36%.
remonezzat - justen 1:0

72e minuut.
Abou-Kaf verovert de bal door een tackle van achteren. Abou-Kaf geeft een lange en hoge pass. Amgad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El Hameed verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El Hameed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nuri met een snelle inworp. Sharaf El-Din rent richting de bal. Sharaf El-Din geeft een lange en hoge pass. El-Arid rent richting de bal. El-Arid haalt uit met een fantastische trap. Asfour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: remonezzat 64%, justen 36%.
remonezzat - justen 1:0