Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amgadf eiddo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Najeeb geeft de bal voor. Fawzi kopt de bal weg. Marwan rent richting de bal. Marwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mekkawy is nu in balbezit. Mekkawy passt de bal met de wreef. El-Haggan rent richting de bal. Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amgadf - eiddo 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt El-Shawwaf de bal. El-Haggan rent richting de bal. El-Haggan passt de bal in één keer door. Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
amgadf - eiddo 0:2

12e minuut.
El-Sohagy rent richting de bal. El-Haggan bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Haggan passt de bal zonder na te denken. Marwan is nu in balbezit. Marwan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doqdoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Doqdoq passt de bal met de wreef. El-Halawany rent richting de bal. Samer rent richting de bal. Samer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Doqdoq met een sublieme pass. Mekkawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekkawy passt de bal zonder na te denken. Marwan is nu in balbezit. Marwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doqdoq rent richting de bal. Doqdoq passt de bal met de wreef. Ridha rent richting de bal. Marwan rent richting de bal. Marwan schiet op doel. Gamal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amgadf 58%, eiddo 42%.
amgadf - eiddo 0:2

48e minuut.
Hudhayfah rent richting de bal. Helal bereikt de bal nog maar net als eerste. Helal geeft de bal voor. Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ridha verovert de bal door een tackle van achteren. Ridha speelt de bal door. El-Sohagy rent richting de bal. Marwan onderschept slim de pass. Marwan schiet op doel. Gamal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marwan rent richting de bal. Marwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ridha rent richting de bal. Ridha geeft een lange en hoge pass. Mika kopt de bal weg. El-Halawany controleert de bal met de borst. El-Halawany schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hudhayfah geeft de bal voor. Rifaat is nu in balbezit. Rifaat passt de bal met de wreef. El-Haggan is nu in balbezit. El-Haggan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Younis met een sublieme pass. Daar is Samer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samer speelt de bal door. El-Halawany rent richting de bal. El-Halawany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amgadf - eiddo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amgadf 55%, eiddo 45%.
amgadf - eiddo 1:2