Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eiddo amgadf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ridha geeft een hoge lob. Latif kopt de bal weg. El-Haggan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan is nu in balbezit. Marwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - amgadf 1:0

12e minuut.
Rifaat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Haggan bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Haggan schiet op doel. Daar is Marwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - amgadf 2:0

13e minuut.
Rakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Latif onderschept slim de pass. Latif met een sublieme pass. El-Halawany is nu in balbezit. El-Halawany schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
El-Azeze bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Azeze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Firas de bal. El-Halawany rent richting de bal. El-Halawany haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - amgadf 2:1

17e minuut.
Marwan geeft een hoge lob. Inworp. Doqdoq met een snelle inworp. El-Azeze bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Azeze geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mekkawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekkawy passt de bal met de wreef. El-Haggan rent richting de bal. Marwan is nu in balbezit. Marwan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
El-Shawwaf probeert naar een medespeler te passen. Samer bereikt de bal nog maar net als eerste. Samer passt de bal met de wreef. El-Halawany rent richting de bal. El-Halawany schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ridha speelt de bal door. El-Haggan kopt de bal weg. Klungelig pakt El-Sohagy de bal. Marwan is nu in balbezit. Marwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mekkawy kopt de bal weg. Marwan rent richting de bal. El-Sohagy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Sohagy krijgt een gele kaart. Marwan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mekkawy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eiddo 58%, amgadf 42%.
eiddo - amgadf 2:1

53e minuut.
Najeeb geeft de bal voor. Ridha rent richting de bal. Marwan verovert de bal door een tackle van achteren. Marwan haalt uit met een fantastische trap. Rifaat kopt de bal weg. Gamal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
El-Shawwaf is nu in balbezit. El-Haggan onderschept slim de pass. El-Haggan passt de bal met de wreef. Marwan rent richting de bal. Marwan schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Doqdoq met een sublieme pass. El-Shawwaf is nu in balbezit. El-Shawwaf speelt de bal door. Samer rent richting de bal. Samer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eiddo - amgadf 2:2

87e minuut.
Fawzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawzi geeft een hoge lob. Rakin kopt de bal weg. El-Haggan is nu in balbezit. El-Haggan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eiddo - amgadf 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eiddo 39%, amgadf 61%.
eiddo - amgadf 3:2