Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sayed lavarpool
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Lahab geeft een hoge lob. Abdel Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman rent richting de bal. Nouh rent richting de bal. Nouh haalt uit met een fantastische trap. Mazin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Lahab met een snelle inworp. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouh onderschept slim de pass. Nouh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nouh kan de bal niet met de borst controleren. Qudamah rent richting de bal. Nouh bereikt de bal nog maar net als eerste. Qudamah verovert de bal door een tackle van achteren. Qudamah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouh verovert de bal door een tackle van achteren. Nouh probeert naar een medespeler te passen. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayed 53%, lavarpool 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sayed - lavarpool 0:0

49e minuut.
Rabbo rent richting de bal. Abdel Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabbo maakt een afschuwelijke overtreding. Rabbo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Amir speelt de bal door. Awad rent richting de bal. Awad geeft een hoge lob. Lahab is nu in balbezit. Lahab geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Amir rent richting de bal. Lahab verovert de bal door een tackle van achteren. Lahab speelt de bal door. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Abdel Nabi geeft een hoge lob. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Qudamah verovert de bal door een tackle van achteren. Qudamah draait met de bal, schiet en ... Hanafy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sayed - lavarpool 1:0

78e minuut.
Klungelig pakt Amir de bal. Amir geeft de bal voor. Abd El-Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qudamah is nu in balbezit. Qudamah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sayed - lavarpool 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayed 49%, lavarpool 51%.
sayed - lavarpool 2:0