Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALAHLY TEAM AHMED123
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Abdelwahab passt de bal zonder na te denken. Bazoka heeft problemen om de bal te vangen. Samman rent richting de bal. Ayoub rent richting de bal. Ayoub haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Abdelwahab met een snelle inworp. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman passt de bal in één keer door. Ayoub is nu in balbezit. Ayoub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Keshta geeft een lange en hoge pass. El-Nemr controleert de bal met de borst. Abdul-Muhaimin begaat een overtreding. Abdul-Muhaimin krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ayoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser onderschept slim de pass. Zakarya onderschept slim de pass. Ayoub rent richting de bal. Ayoub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALAHLY TEAM 54%, AHMED123 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALAHLY TEAM - AHMED123 0:0

47e minuut.
Ayoub rent richting de bal. Jubair bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoub onderschept slim de pass. Ayoub draait met de bal, schiet en ... Abou Ziad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALAHLY TEAM - AHMED123 0:1

72e minuut.
Mahgoub kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdul-Muhaimin met de inworp. Samman is nu in balbezit. Samman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Moawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Moawwad probeert naar een medespeler te passen. Ayoub heeft problemen om de bal te vangen. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Moawwad rent richting de bal. Moawwad passt de bal zonder na te denken. Abdul-Tawwab rent richting de bal. Abdul-Tawwab draait met de bal, schiet en ... El-Baz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El-Baz met een sublieme pass. Samman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bazoka de bal onder controle te krijgen. Ayoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoub haalt uit met een fantastische trap. Abou Ziad bokst de bal weg.

86e minuut.
Jubair onderschept slim de pass. Jubair geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdelwahab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
El-Nemr rent richting de bal. Zakarya onderschept slim de pass. Naser begaat een overtreding. Zakarya moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zakarya kan niet meer verder spelen. Amein komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moawwad neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Abou Ziad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALAHLY TEAM 52%, AHMED123 48%.
ALAHLY TEAM - AHMED123 0:1