Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
justen eiddo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zubair bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekkawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubair maakt een afschuwelijke overtreding. Zubair krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hajjaj geeft een hoge lob. Latif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanna is nu in balbezit. Hanna haalt uit met een fantastische trap. Ridha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nuri rent richting de bal. Nuri geeft de bal voor. Misbah heeft problemen om de bal te vangen. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna draait met de bal, schiet en ... Ridha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanna rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
El-Haggan kan de bal niet met de borst controleren. Hajjaj is nu in balbezit. Hajjaj passt de bal zonder na te denken. Hanna is nu in balbezit. Hanna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
justen - eiddo 1:0

37e minuut.
El-Arid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hudhayfah is nu in balbezit. Hudhayfah passt de bal in één keer door. Daar is Hanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanna draait met de bal, schiet en ... Ridha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Safiy rent richting de bal. Safiy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Firas de bal. Hanna rent richting de bal. Hanna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justen 34%, eiddo 66%.
justen - eiddo 1:0

52e minuut.
Hajjaj passt de bal in één keer door. El-Feel is nu in balbezit. Marwan verovert de bal door een tackle van achteren. Marwan haalt uit met een fantastische trap. Majid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Abdelaziz geeft een hoge lob. Inworp. Rifaat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Haggan rent richting de bal. El-Haggan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hajjaj heeft problemen om de bal te vangen. Hajjaj passt de bal met de wreef. Sharaf El-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf El-Din haalt uit met een fantastische trap. Misbah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ridha bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sharaf El-Din rent richting de bal. Sharaf El-Din geeft een lange en hoge pass. Nuri met een sublieme pass. Hanna rent richting de bal. Hanna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justen 35%, eiddo 65%.
justen - eiddo 1:0