Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
remonezzat lavarpool
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Wajeh passt de bal met de wreef. Abd El Hameed is nu in balbezit. Abd El-Aziz is nu in balbezit. Abd El Hameed onderschept slim de pass. Abd El Hameed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
El-Sharkawy met een sublieme pass. Sulayman rent richting de bal. Wajeh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Wajeh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wajeh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sulayman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sulayman kan niet meer verder spelen. Qaraja komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ramzi probeert de bal aan de voet te houden. El-Sharkawy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sharkawy speelt de bal door. Qaraja rent richting de bal. Qaraja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Sharkawy met de inworp. Nouh probeert naar een medespeler te passen. Qaraja rent richting de bal. Qaraja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: remonezzat 45%, lavarpool 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
remonezzat - lavarpool 0:0

60e minuut.
Rateb geeft de bal voor. Abd El Hameed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdel Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramzi draait met de bal, schiet en ... Hanafy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hatim met de inworp. Abou-Kaf rent richting de bal. Abou-Kaf speelt de bal door. Ramzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
remonezzat - lavarpool 1:0

70e minuut.
Fakhiri is nu in balbezit. Nouh onderschept slim de pass. Qaraja is nu in balbezit. Nouh is nu in balbezit. Nouh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
remonezzat - lavarpool 1:1

75e minuut.
Rateb onderschept slim de pass. Qaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhiri rent richting de bal. Nouh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Makram heeft problemen om de bal te vangen. Hatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatim speelt de bal door. Abd El Hameed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El Hameed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
remonezzat - lavarpool 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: remonezzat 39%, lavarpool 61%.
remonezzat - lavarpool 2:1