Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
justen ALAHLY TEAM
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nuri geeft een hoge lob. Tahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf El-Din verovert de bal door een tackle van achteren. Sharaf El-Din haalt uit met een fantastische trap. Abou Ziad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
justen - ALAHLY TEAM 1:0

31e minuut.
Abdul-Tawwab is nu in balbezit. Hajjaj rent richting de bal. Abdul-Tawwab verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Tawwab draait met de bal, schiet en ... Majid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
justen - ALAHLY TEAM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justen 55%, ALAHLY TEAM 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
justen - ALAHLY TEAM 1:1

46e minuut.
Zubair raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bo`smat komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat probeert naar een medespeler te passen. Sharaf El-Din rent richting de bal. Hanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
El-Nemr rent richting de bal. Sharaf El-Din verovert de bal door een tackle van achteren. Sharaf El-Din probeert naar een medespeler te passen. Hanna is nu in balbezit. Hanna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nemr is nu in balbezit. Bo`smat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bo`smat krijgt een gele kaart. El-Nemr raakt geblesseerd tijdens het duel. Tahir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Tahir de bal. Hanna rent richting de bal. Hanna passt de bal in één keer door. Sharaf El-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharaf El-Din draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hajjaj is nu in balbezit. Abdul-Tawwab rent richting de bal. Hajjaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hajjaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justen 41%, ALAHLY TEAM 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
justen - ALAHLY TEAM 1:1