Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AHMED123 remonezzat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Doeltrap. El-Baz trapt de bal weg. Klungelig pakt Abou-Kaf de bal. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Abdo onderschept slim de pass. Abdo geeft de bal voor. Rateb geeft een hoge lob. Abd El Hameed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El Hameed draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Madbouly bereikt de bal nog maar net als eerste. Madbouly passt de bal in één keer door. Nabih bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoub onderschept slim de pass. Ayoub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Keshta rent richting de bal. Abd El Hameed verovert de bal door een tackle van achteren. Ramzi rent richting de bal. Ramzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abdul-Halim de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AHMED123 50%, remonezzat 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AHMED123 - remonezzat 0:0

50e minuut.
Abou-Kaf is nu in balbezit. Ayoub verovert de bal door een tackle van achteren. Nabih is nu in balbezit. Ayoub onderschept slim de pass. Ayoub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Abd El Hameed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El Hameed is nu in balbezit. Ramzi is nu in balbezit. Ramzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Moteab met een snelle inworp. Klungelig pakt Abou-Kaf de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samman. Samman krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Hatim speelt de bal door. Abou-Kaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou-Kaf passt de bal met de wreef. Abd El Hameed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El Hameed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AHMED123 41%, remonezzat 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AHMED123 - remonezzat 0:0