Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALAHLY TEAM amgadf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
El-Nemr is nu in balbezit. Bo`smat verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is El-Halawany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Halawany haalt uit met een fantastische trap. Bazoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bo`smat onderschept slim de pass. Ridha verovert de bal door een tackle van achteren. Ridha probeert naar een medespeler te passen. Al Domany rent richting de bal. Al Domany schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bo`smat met een snelle inworp. Doqdoq is nu in balbezit. Ratib onderschept slim de pass. Ratib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALAHLY TEAM - amgadf 1:0

42e minuut.
El-Halawany speelt de bal door. Younis is nu in balbezit. Younis met een sublieme pass. Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALAHLY TEAM 52%, amgadf 48%.
ALAHLY TEAM - amgadf 1:0

47e minuut.
Doqdoq geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amjad met een snelle inworp. Daar is Ratib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratib geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. El-Sohagy trapt de bal weg van het doel. El-Halawany kopt de bal weg. Younis is nu in balbezit. Younis geeft een lange en hoge pass. Abou Ziad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. El-Halawany rent richting de bal. El-Halawany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALAHLY TEAM - amgadf 1:1

81e minuut.
Tahir rent richting de bal. Bo`smat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo`smat passt de bal in één keer door. Al Domany heeft problemen om de bal te vangen. Al Domany draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALAHLY TEAM 49%, amgadf 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALAHLY TEAM - amgadf 1:1