Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orania Sportifs Amateurs
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hieff rent richting de bal. Hieff geeft een lange en hoge pass. Dubost onderschept slim de pass. Vannérus is nu in balbezit. Vannérus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Poulet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funck met een snelle inworp. Conzemius is nu in balbezit. Conzemius schiet op doel. Paal! Gieres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
von Köpenick is nu in balbezit. von Köpenick geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lelong de bal onder controle te krijgen. Pensis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Prüm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hieff is nu in balbezit. Prüm rent richting de bal. Hieff verovert de bal door een tackle van achteren. Hieff geeft de bal voor. Gieres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kulla is nu in balbezit. Goldschmat rent richting de bal. Lelong met een sublieme pass. Pensis rent richting de bal. Pensis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orania 43%, Sportifs Amateurs 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
orania - Sportifs Amateurs 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Vannérus de bal. Theis bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzemius verovert de bal door een tackle van achteren. Conzemius haalt uit met een fantastische trap. Gieres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orania - Sportifs Amateurs 0:1

60e minuut.
Funck met een sublieme pass. Conzemius rent richting de bal. Conzemius passt de bal met de wreef. Vannérus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannérus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gieres speelt de bal door. Prüm kan de bal niet met de borst controleren. Hieff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hieff krijgt een gele kaart. Prüm roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Prüm kan niet meer verder spelen. Kass komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orania 48%, Sportifs Amateurs 52%.
orania - Sportifs Amateurs 0:1