Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica DeLux Policiens Emportés
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Hamilius passt de bal zonder na te denken. Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Boden passt de bal in één keer door. Senez rent richting de bal. Senez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Morn kopt de bal weg. Daar is Schroeder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica DeLux 46%, Policiens Emportés 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfica DeLux - Policiens Emportés 0:0

62e minuut.
Kohn trapt de bal weg van het doel. Vignaud is nu in balbezit. Bollendorff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bollendorff krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Eiden rent richting de bal. Théato verovert de bal door een tackle van achteren. Kauffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffman draait met de bal, schiet en ... Christen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica DeLux - Policiens Emportés 0:1

71e minuut.
Morn passt de bal met de wreef. Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Boden probeert naar een medespeler te passen. Senez bereikt de bal nog maar net als eerste. Senez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfica DeLux - Policiens Emportés 1:1

81e minuut.
Senez is nu in balbezit. Konsbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Senez verovert de bal door een tackle van achteren. Senez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Poos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tissen neemt de hoekschop. Hausemer rent richting de bal. Hausemer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica DeLux - Policiens Emportés 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica DeLux 43%, Policiens Emportés 57%.
Benfica DeLux - Policiens Emportés 2:1