Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savants Courageux Sportifs Amateurs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Conzemius passt de bal met de wreef. Gomes is nu in balbezit. Gomes schiet op doel. Funck is nu in balbezit. Funck schiet op doel. Carnol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vouel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klein rent richting de bal. Vouel is nu in balbezit. Vouel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Conzemius is nu in balbezit. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzemius bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzemius haalt uit met een fantastische trap. Carnol probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ulveling bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzemius verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes is nu in balbezit. Conzemius bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzemius schiet op doel. Carnol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Didier geeft een hoge lob. von Köpenick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vouel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vouel schiet op doel. Jacobs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Courageux - Sportifs Amateurs 1:0

31e minuut.
Ulveling rent richting de bal. Hieff begaat een overtreding. Ulveling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulveling zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vouel rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Didier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Klein speelt de bal door. Vouel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vouel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Courageux 50%, Sportifs Amateurs 50%.
Savants Courageux - Sportifs Amateurs 1:0

54e minuut.
Dondelinger rent richting de bal. Klein is nu in balbezit. Klein passt de bal met de wreef. Vouel rent richting de bal. Vouel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kulla speelt de bal door. Daar is Lux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lux geeft een hoge lob. Vouel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vouel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Courageux - Sportifs Amateurs 2:0

69e minuut.
Assemat bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzemius onderschept slim de pass. Conzemius probeert naar een medespeler te passen. Gomes is nu in balbezit. Gomes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carnol met een harde bal richting middenveld. Klein probeert naar een medespeler te passen. Ulveling probeert de bal aan de voet te houden. Conzemius rent richting de bal. Conzemius geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Eiden geeft een lange en hoge pass. Inworp. Funck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conzemius rent richting de bal. Conzemius geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Courageux 48%, Sportifs Amateurs 52%.
Savants Courageux - Sportifs Amateurs 2:0