Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savants Courageux Acteurs Braves
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Conter rent richting de bal. Conter geeft de bal voor. Ulveling kopt de bal weg. Vouel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vouel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Friberg heeft problemen om de bal te vangen. Klein rent richting de bal. Klein schiet op doel. Rabinger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Courageux - Acteurs Braves 1:0

15e minuut.
Eiden verovert de bal door een tackle van achteren. Klein is nu in balbezit. Klein passt de bal met de wreef. Vouel rent richting de bal. Vouel haalt uit met een fantastische trap. Rabinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ulveling rent richting de bal. Fichant bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichant geeft een lange en hoge pass. Kirchens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lux bereikt de bal nog maar net als eerste. Lux schiet op doel. Daar is Conter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conter rent richting de bal. Conter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Courageux 51%, Acteurs Braves 49%.
Savants Courageux - Acteurs Braves 1:0

46e minuut.
Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Vouel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein rent richting de bal. Vouel is nu in balbezit. Vouel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lux met een snelle inworp. Eiden is nu in balbezit. Gretsch is nu in balbezit. Eiden verovert de bal door een tackle van achteren. Eiden geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Streff geeft een hoge lob. Staudt is nu in balbezit. Lux schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lux moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lux schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Fichant bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichant probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ulveling de bal onder controle te krijgen. Kirchens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchens draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Schmitt probeert naar een medespeler te passen. Gretsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gretsch speelt de bal door. Kirchens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Conter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirchens. Conter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vouel rent richting de bal. Vouel haalt uit met een fantastische trap. Rabinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Deltgen is nu in balbezit. Deltgen geeft de bal voor. Inworp. Lux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klein geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Courageux 55%, Acteurs Braves 45%.
Savants Courageux - Acteurs Braves 1:0