Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Magiques Sportifs Amateurs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Hardt geeft een hoge lob. Goldschmat heeft problemen om de bal te vangen. Marcot probeert naar een medespeler te passen. Fiegen rent richting de bal. Fiegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Magiques - Sportifs Amateurs 1:0

4e minuut.
Cardoni rent richting de bal. Kulla begaat een overtreding. Cardoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dürrer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hardt heeft problemen om de bal te vangen. Hardt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fiegen de bal. Fiegen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Magiques - Sportifs Amateurs 2:0

8e minuut.
Conzemius verovert de bal door een tackle van achteren. Sabotic verovert de bal door een tackle van achteren. Sabotic geeft een lange en hoge pass. Fiegen is nu in balbezit. Fiegen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cardoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabotic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabotic geeft een hoge lob. Fiegen is nu in balbezit. Fiegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Magiques - Sportifs Amateurs 3:0

15e minuut.
Erbetta geeft een hoge lob. Inworp. Hieff met de inworp. Conzemius bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzemius geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dondelinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondelinger probeert naar een medespeler te passen. Reiter rent richting de bal. Gomes is nu in balbezit. Gomes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dondelinger is nu in balbezit. Dondelinger geeft een lange en hoge pass. Erbetta is nu in balbezit. Bosseler geeft de bal voor. Fiegen krijgt zijn hoofd ertegen. Jacobs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hieff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thorn komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Cardoni is nu in balbezit. Cardoni passt de bal in één keer door. Fiegen is nu in balbezit. Fiegen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Magiques 51%, Sportifs Amateurs 49%.
Chanteurs Magiques - Sportifs Amateurs 3:0

47e minuut.
Sabotic geeft de bal voor. Dusemang heeft problemen om de bal te vangen. Fiegen rent richting de bal. Fiegen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Magiques - Sportifs Amateurs 4:0

54e minuut.
Goldschmat is nu in balbezit. Goldschmat geeft een lange en hoge pass. Hardt kopt de bal weg. Fiegen rent richting de bal. Fiegen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Thoraval met een harde bal richting middenveld. Bosseler geeft de bal voor. von Köpenick rent richting de bal. Sabotic onderschept slim de pass. Sabotic schiet op doel. Jacobs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Magiques - Sportifs Amateurs 5:0

84e minuut.
Sabotic rent richting de bal. Kulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabotic onderschept slim de pass. Sabotic haalt uit met een fantastische trap. von Köpenick probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Magiques 42%, Sportifs Amateurs 58%.
Chanteurs Magiques - Sportifs Amateurs 5:0