Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savants Courageux Réalisateurs Bleus
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Eiden onderschept slim de pass. Eiden passt de bal zonder na te denken. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques schiet op doel. Staudt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Courageux - Réalisateurs Bleus 0:1

8e minuut.
Droessart verovert de bal door een tackle van achteren. Droessart met een sublieme pass. Conter rent richting de bal. Jacques onderschept slim de pass. Jacques schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Staudt rent richting de bal. Jacques verovert de bal door een tackle van achteren. Eiden rent richting de bal. Jacques onderschept slim de pass. Jacques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Conter geeft de bal voor. Inworp. Saibene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacques heeft problemen om de bal te vangen. Jacques draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dumont probeert de bal met de borst te controleren. Dumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Courageux - Réalisateurs Bleus 0:2

35e minuut.
Conter rent richting de bal. Eiden rent richting de bal. Eiden probeert naar een medespeler te passen. Vouel rent richting de bal. Vouel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Schreiner is nu in balbezit. Bohnert onderschept slim de pass. Bohnert passt de bal in één keer door. Klein rent richting de bal. Klein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Courageux 62%, Réalisateurs Bleus 38%.
Savants Courageux - Réalisateurs Bleus 0:2

53e minuut.
Schreiner is nu in balbezit. Vouel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner begaat een overtreding. Schreiner krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Jacques passt de bal zonder na te denken. Conter is nu in balbezit. Conter met een sublieme pass. Vouel is nu in balbezit. Vouel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Conter rent richting de bal. Buttazoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttazoni passt de bal met de wreef. Vouel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vouel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Courageux 55%, Réalisateurs Bleus 45%.
Savants Courageux - Réalisateurs Bleus 0:2