Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shaker Red Sea United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Zayd rent richting de bal. Zayd schiet op doel. Saghir probeert de bal aan de voet te houden. Nazeem is nu in balbezit. Nazeem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shaker - Red Sea United 1:0

9e minuut.
Aziz is nu in balbezit. Zayd verovert de bal door een tackle van achteren. Zayd passt de bal zonder na te denken. Nazeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazeem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Shdeed is nu in balbezit. Lufti onderschept slim de pass. Lufti probeert naar een medespeler te passen. Zayd bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shaker - Red Sea United 2:0

19e minuut.
Abd El Hamid passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yousry de bal. Yousry speelt de bal door. Zayd bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayd haalt uit met een fantastische trap. Khayri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Qotoz passt de bal zonder na te denken. Zayd is nu in balbezit. Zayd passt de bal in één keer door. Nazeem rent richting de bal. Nazeem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
El-Baz heeft problemen om de bal te vangen. Nagy geeft de bal voor. Klungelig pakt Abd El Hamid de bal. Nazeem rent richting de bal. Nazeem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shaker - Red Sea United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shaker 41%, Red Sea United 59%.
shaker - Red Sea United 3:0

53e minuut.
El-Menyawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayd verovert de bal door een tackle van achteren. Zayd probeert naar een medespeler te passen. Nazeem rent richting de bal. Nazeem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Abd El Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziad geeft een lange en hoge pass. Daar is Yousry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yousry schiet op doel. Khayri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shaker - Red Sea United 4:0

71e minuut.
Muhanned rent richting de bal. Muhanned speelt de bal door. El Sheshini bereikt de bal nog maar net als eerste. El Sheshini schiet op doel. Ziyad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shaker - Red Sea United 4:1

73e minuut.
Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazeem onderschept slim de pass. Zayd rent richting de bal. Zayd schiet op doel. Khayri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shaker 31%, Red Sea United 69%.
shaker - Red Sea United 4:1