Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Sea United shaker
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lahab is nu in balbezit. Lahab passt de bal in één keer door. El-Menyawi met een sublieme pass. Lufti rent richting de bal. Lufti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Shdeed is nu in balbezit. Lufti rent richting de bal. Lufti passt de bal zonder na te denken. El Sheshini is nu in balbezit. El Sheshini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
El-Menyawi onderschept slim de pass. Shdeed is nu in balbezit. Shdeed geeft de bal voor. Nazeem rent richting de bal. Nazeem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
El-Menyawi verovert de bal door een tackle van achteren. El-Menyawi geeft een lange en hoge pass. Taref rent richting de bal. Firas onderschept slim de pass. Firas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Sea United - shaker 1:0

38e minuut.
Taref geeft een hoge lob. Nagy rent richting de bal. Nagy probeert naar een medespeler te passen. Nazeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazeem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Sea United 42%, shaker 58%.
Red Sea United - shaker 1:0

51e minuut.
El-Menyawi onderschept slim de pass. Lahab rent richting de bal. Lahab passt de bal in één keer door. El Sheshini bereikt de bal nog maar net als eerste. El Sheshini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Aziz is nu in balbezit. Nagy verovert de bal door een tackle van achteren. Nagy passt de bal met de wreef. Zayd is nu in balbezit. Zayd schiet op doel. Khayri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Saghir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Sea United 43%, shaker 57%.
Red Sea United - shaker 1:0