Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eid FC AL FASHEN CLUB
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Moussa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Sayed Nader komt het veld opgelopen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qaseem met de inworp. Daar is Abu al Khayr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umair rent richting de bal. Umair haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
al-Hadary probeert naar een medespeler te passen. El-Shahhat rent richting de bal. Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Kadir draait met de bal, schiet en ... Sarsour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eid FC - AL FASHEN CLUB 1:0

16e minuut.
Zidan geeft een lange en hoge pass. El Sayed Nader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu al Khayr rent richting de bal. El Sayed Nader onderschept slim de pass. El Sayed Nader schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wafid met een sublieme pass. Zidan rent richting de bal. Zidan geeft een lange en hoge pass. Ghazella is nu in balbezit. Ghazella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eid FC - AL FASHEN CLUB 1:1

26e minuut.
Qaseem is nu in balbezit. Umair verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Azim rent richting de bal. Umair bereikt de bal nog maar net als eerste. Umair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wafid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firas bereikt de bal nog maar net als eerste. Firas met een sublieme pass. Ghazella rent richting de bal. Ghazella haalt uit met een fantastische trap. Atif bokst de bal weg.

44e minuut.
Ghazella kopt de bal weg. al-Hadary probeert de bal aan de voet te houden. al-Hadary geeft de bal voor. Daar is Kadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eid FC - AL FASHEN CLUB 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eid FC 56%, AL FASHEN CLUB 44%.
Eid FC - AL FASHEN CLUB 2:1

47e minuut.
Fahad passt de bal met de wreef. Qaseem rent richting de bal. Qaseem speelt de bal door. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir haalt uit met een fantastische trap. Sarsour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
El-Khashshab geeft de bal voor. Ghazella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abu al Khayr. Abu al Khayr krijgt een gele kaart. Ghazella roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ghazella kan niet meer verder spelen. Bayoumi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Abdul-Azim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayoumi rent richting de bal. Fahad is nu in balbezit. Bayoumi rent richting de bal. Bayoumi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eid FC - AL FASHEN CLUB 2:2

55e minuut.
Daar is Firas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riyadh rent richting de bal. Riyadh passt de bal met de wreef. Kadir rent richting de bal. Kadir draait met de bal, schiet en ... Sarsour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eid FC - AL FASHEN CLUB 3:2

57e minuut.
Riyadh speelt de bal door. Jibril rent richting de bal. Kadir onderschept slim de pass. Kadir draait met de bal, schiet en ... Sarsour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eid FC - AL FASHEN CLUB 4:2

88e minuut.
Zidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Samad onderschept slim de pass. Abdul-Samad geeft de bal voor. Kadir is nu in balbezit. Kadir haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eid FC 52%, AL FASHEN CLUB 48%.
Eid FC - AL FASHEN CLUB 4:2