Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al ahly Egypt Barcallona
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Asif geeft een hoge lob. Daar is Shaaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homus bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus haalt uit met een fantastische trap. Shawky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al ahly Egypt - Barcallona 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Nseem de bal. Tharwat is nu in balbezit. Tharwat speelt de bal door. Abdul-Alim is nu in balbezit. Abdul-Alim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Abdul-Alim kopt de bal weg. Daar is Homus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaban is nu in balbezit. Homus onderschept slim de pass. Homus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
El-Mabrouky verovert de bal door een tackle van achteren. El-Mabrouky probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Alim speelt de bal door. Homus is nu in balbezit. Homus haalt uit met een fantastische trap. Shawky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
al ahly Egypt - Barcallona 2:0

22e minuut.
Nseem geeft een lange en hoge pass. Mohamed speelt de bal door. Daar is Qasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohamady rent richting de bal. Mohamady schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Silem rent richting de bal. El-Mabrouky verovert de bal door een tackle van achteren. El-Mabrouky passt de bal in één keer door. Homus is nu in balbezit. Homus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
al ahly Egypt - Barcallona 3:0

44e minuut.
El-Mabrouky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silem rent richting de bal. al-Hadary rent richting de bal. al-Hadary draait met de bal, schiet en ... Asif probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
al ahly Egypt - Barcallona 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al ahly Egypt 43%, Barcallona 57%.
al ahly Egypt - Barcallona 3:1

48e minuut.
Nseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus begaat een overtreding. Nseem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nseem met een snel genomen vrije trap. Daar is Qasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. al-Hadary is nu in balbezit. al-Hadary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al ahly Egypt - Barcallona 3:2

53e minuut.
Asif geeft de bal voor. Majdy is nu in balbezit. Majdy probeert naar een medespeler te passen. Tharwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tharwat geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Shawky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
al-Hadary kan de bal niet met de borst controleren. El-Mabrouky rent richting de bal. El-Mabrouky passt de bal in één keer door. Homus bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Shawky trapt de bal weg. al-Hadary probeert de bal met de borst te controleren. El-Iraqi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Iraqi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Silem passt de bal in één keer door. El-Mabrouky rent richting de bal. El-Mabrouky speelt de bal door. Abdul-Alim rent richting de bal. Abdul-Alim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al ahly Egypt - Barcallona 4:2

73e minuut.
Homus is nu in balbezit. Aslan rent richting de bal. Homus onderschept slim de pass. Homus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
al ahly Egypt - Barcallona 5:2

80e minuut.
Klungelig pakt Abdul-Alim de bal. Abdul-Alim met een sublieme pass. Majdy rent richting de bal. Homus is nu in balbezit. Homus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Silem geeft een lange en hoge pass. Dawood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. al-Hadary met een sublieme pass. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al ahly Egypt 40%, Barcallona 60%.
al ahly Egypt - Barcallona 5:2