Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcallona al ahly Egypt
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Jabbar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khalifa. Jabbar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabbar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Qasim de bal. Mohamady is nu in balbezit. Mohamady draait met de bal, schiet en ... Hadji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Jabbar rent richting de bal. Jabbar passt de bal in één keer door. al-Hadary bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamady is nu in balbezit. Mohamady haalt uit met een fantastische trap. Hadji bokst de bal weg.

13e minuut.
Jabbar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yasir komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Munir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soliman met de inworp. El-Hefny rent richting de bal. El-Hefny geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hadji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcallona - al ahly Egypt 1:0

17e minuut.
El-Mabrouky met een sublieme pass. El-Iraqi geeft een lange en hoge pass. Homus kopt de bal weg. Tharwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tharwat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcallona - al ahly Egypt 1:1

22e minuut.
Munir is nu in balbezit. Munir geeft een lange en hoge pass. Yasir kopt de bal weg. Mohamady is nu in balbezit. Mohamady schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Khalifa onderschept slim de pass. Khalifa met een sublieme pass. Nseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu El Ela verovert de bal door een tackle van achteren. Abu El Ela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcallona - al ahly Egypt 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcallona 47%, al ahly Egypt 53%.
Barcallona - al ahly Egypt 1:2

59e minuut.
El-Hefny passt de bal in één keer door. al-Hadary is nu in balbezit. al-Hadary speelt de bal door. Mohamady bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamady haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Mohamed probeert naar een medespeler te passen. Daar is al-Hadary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamed geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed geeft de bal voor. Dawood is nu in balbezit. Yasir rent richting de bal. Yasir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Tharwat heeft problemen om de bal te vangen. Abu El Ela is nu in balbezit. Abu El Ela met een sublieme pass. Homus rent richting de bal. Homus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
El-Mabrouky passt de bal in één keer door. Asif is nu in balbezit. al-Hadary begaat een overtreding. al-Hadary krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Majdy geeft de bal voor. Inworp. Tharwat met de inworp. Abu El Ela is nu in balbezit. Abu El Ela geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Yasir controleert de bal met de borst. El-Mabrouky is nu in balbezit. El-Mabrouky geeft de bal voor. Abu El Ela is nu in balbezit. Abu El Ela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcallona - al ahly Egypt 1:3

90e minuut.
Nseem rent richting de bal. Nseem geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Munir de bal onder controle te krijgen. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcallona 58%, al ahly Egypt 42%.
Barcallona - al ahly Egypt 1:3