Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mohamed Nasr youusef
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Abdel Moty bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Moty passt de bal zonder na te denken. El-Mallah is nu in balbezit. Tarik onderschept slim de pass. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Ubaida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubaida geeft een lange en hoge pass. Nazeem kopt de bal weg. Abd El-Fattah rent richting de bal. Abd El-Fattah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ubaida met een sublieme pass. Saad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tarik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamil. Tarik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdel Moty wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tarik is nu in balbezit. Abdel Moty rent richting de bal. Tarik is nu in balbezit. Abdel Moty is nu in balbezit. Abdel Moty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Khuzaimah probeert naar een medespeler te passen. Sofian is nu in balbezit. Tarik onderschept slim de pass. Abdel Moty bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Moty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohamed Nasr 70%, youusef 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mohamed Nasr - youusef 0:0

59e minuut.
Isam speelt de bal door. Khatib bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatib passt de bal zonder na te denken. Abdel Moty is nu in balbezit. Abdel Moty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Abdel Moty bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Moty speelt de bal door. Ubaida is nu in balbezit. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Abd El-Fattah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saeed is nu in balbezit. Saeed passt de bal zonder na te denken. Ubaida geeft een lange en hoge pass. Sameh heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Abdel Moty passt de bal zonder na te denken. Kamil met een sublieme pass. Daar is Tarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kamil de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdul- Rashid zal de hoekschop nemen. Saad rent richting de bal. Saad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
El-Mallah met een sublieme pass. Farraj is nu in balbezit. Khatib onderschept slim de pass. Khatib speelt de bal door. Khuzaimah geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohamed Nasr 56%, youusef 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mohamed Nasr - youusef 0:0