Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eid FC Red Sea United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Qaseem geeft een hoge lob. Inworp. Lufti met de inworp. Qotoz is nu in balbezit. Qotoz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Aziz geeft de bal voor. Abu al Khayr rent richting de bal. Qotoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qotoz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Abu al Khayr rent richting de bal. El-Menyawi onderschept slim de pass. El-Menyawi passt de bal zonder na te denken. El Sheshini rent richting de bal. El Sheshini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Fahad passt de bal zonder na te denken. Kadir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fouad. Fouad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eid FC 54%, Red Sea United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eid FC - Red Sea United 0:0

58e minuut.
Fahad verovert de bal door een tackle van achteren. Fahad geeft een hoge lob. Fouad heeft problemen om de bal te vangen. Kadir is nu in balbezit. Kadir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eid FC - Red Sea United 1:0

61e minuut.
El-Menyawi rent richting de bal. El-Menyawi passt de bal met de wreef. Abu al Khayr rent richting de bal. Lufti verovert de bal door een tackle van achteren. Lufti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Firas rent richting de bal. Firas geeft een lange en hoge pass. El-Menyawi probeert naar een medespeler te passen. El Sheshini heeft problemen om de bal te vangen. El Sheshini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Riyadh bereikt de bal nog maar net als eerste. Riyadh passt de bal met de wreef. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Firas met een sublieme pass. El-Menyawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riyadh begaat een overtreding. Riyadh krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Menyawi rent richting de bal. Kadir onderschept slim de pass. Riyadh is nu in balbezit. Riyadh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
El-Menyawi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Menyawi geeft een lange en hoge pass. Abdul-Azim rent richting de bal. El Sheshini verovert de bal door een tackle van achteren. El Sheshini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atif speelt de bal door. El-Hadede kopt de bal weg. El-Menyawi is nu in balbezit. Riyadh is nu in balbezit. Riyadh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eid FC 40%, Red Sea United 60%.
Eid FC - Red Sea United 1:0