Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mohamed Nasr Eid FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Farraj heeft problemen om de bal te vangen. Kadir onderschept slim de pass. Riyadh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir rent richting de bal. Kadir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fahad passt de bal zonder na te denken. Qaseem is nu in balbezit. Qaseem probeert naar een medespeler te passen. Kadir rent richting de bal. Kadir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Abdel Aty heeft problemen om de bal te vangen. Riyadh rent richting de bal. Riyadh passt de bal zonder na te denken. Kadir rent richting de bal. Kadir haalt uit met een fantastische trap. El Shahat bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ramzy is nu in balbezit. Ramzy passt de bal in één keer door. Fahad controleert de bal met de borst. Farraj rent richting de bal. Farraj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
El-Mallah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Hadede met de inworp. Riyadh is nu in balbezit. Riyadh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohamed Nasr 48%, Eid FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mohamed Nasr - Eid FC 0:0

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, El-Hadede zal de hoekschop nemen. El-Beltagy rent richting de bal. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir draait met de bal, schiet en ... El Shahat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mohamed Nasr - Eid FC 0:1

63e minuut.
Abdel Aty kopt de bal weg. Klungelig pakt El-Shawwaf de bal. Farraj rent richting de bal. Farraj draait met de bal, schiet en ... Ashour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Riyadh met een sublieme pass. Ramzy rent richting de bal. Abu al Khayr is nu in balbezit. Ramzy onderschept slim de pass. Ramzy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mohamed Nasr 33%, Eid FC 67%.
Mohamed Nasr - Eid FC 0:1