Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcallona shaker
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Soliman met een sublieme pass. Jabbar heeft problemen om de bal te vangen. Zayd begaat een overtreding. Jabbar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jabbar kan niet meer verder spelen. Yasir komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Doeltrap. Ziyad trapt de bal weg van het doel. Shdeed kan de bal niet met de borst controleren. El-Hefny is nu in balbezit. El-Hefny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Nagy geeft een hoge lob. Daar is Soliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazeem is nu in balbezit. Nazeem draait met de bal, schiet en ... Shawky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcallona - shaker 0:1

12e minuut.
Yasir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zayd rent richting de bal. Nazeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayd is nu in balbezit. Zayd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Yousry rent richting de bal. Yousry geeft de bal voor. Zayd is nu in balbezit. Zayd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dia` El Din passt de bal met de wreef. Daar is Muhanned, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhanned geeft de bal voor. El-Hefny is nu in balbezit. El-Hefny geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Zayd is nu in balbezit. Zayd probeert naar een medespeler te passen. Nazeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazeem haalt uit met een fantastische trap. Hanbal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcallona 61%, shaker 39%.
Barcallona - shaker 0:1

51e minuut.
Nseem is nu in balbezit. Zayd verovert de bal door een tackle van achteren. Zayd passt de bal zonder na te denken. Nazeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazeem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Jibril bereikt de bal nog maar net als eerste. Jibril speelt de bal door. Nazeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazeem schiet op doel. Nagy geeft een hoge lob. Shawky bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcallona 63%, shaker 37%.
Barcallona - shaker 0:1