Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL FASHEN CLUB Mohamed Nasr
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Moussa rent richting de bal. Ghazala rent richting de bal. Ghazala met een sublieme pass. Farraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Farraj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Farraj onderschept slim de pass. Saeed is nu in balbezit. Farraj rent richting de bal. Farraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL FASHEN CLUB - Mohamed Nasr 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Umair de bal. Abdel Aty rent richting de bal. Abdel Aty passt de bal met de wreef. Farraj rent richting de bal. Farraj draait met de bal, schiet en ... Sarsour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Moussa passt de bal met de wreef. Abdel Aty rent richting de bal. Abdel Aty speelt de bal door. Daar is Farraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL FASHEN CLUB 65%, Mohamed Nasr 35%.
AL FASHEN CLUB - Mohamed Nasr 0:1

55e minuut.
El Sayed Nader is nu in balbezit. El Sayed Nader geeft een lange en hoge pass. Moussa rent richting de bal. Ghazella rent richting de bal. Ghazella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kamil kopt de bal weg. Abu Bakr is nu in balbezit. Abu Bakr geeft een lange en hoge pass. Ghazella is nu in balbezit. Ghazella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Moussa rent richting de bal. Abdel Aty verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Aty met een sublieme pass. Farraj is nu in balbezit. Farraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL FASHEN CLUB 51%, Mohamed Nasr 49%.
AL FASHEN CLUB - Mohamed Nasr 0:1