Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL FASHEN CLUB al ahly Egypt
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Asif rent richting de bal. Wafid maakt een afschuwelijke overtreding. Asif is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asif met een snel genomen vrije trap. El-Khashshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus verovert de bal door een tackle van achteren. Homus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
El-Mabrouky passt de bal zonder na te denken. Ghazella rent richting de bal. Asif is nu in balbezit. Ghazella verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
El-Khashshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus rent richting de bal. Abu El Ela rent richting de bal. Abu El Ela draait met de bal, schiet en ... Jibril probeert de bal aan de voet te houden. Sarsour bokst de bal weg. Sarsour met een sublieme pass. Ghazella is nu in balbezit. Ghazella schiet op doel. Hadji bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AL FASHEN CLUB - al ahly Egypt 1:0

23e minuut.
Abu El Ela met een sublieme pass. Umair bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Mabrouky probeert naar een medespeler te passen. Ghazella is nu in balbezit. Ghazella draait met de bal, schiet en ... Hadji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qasim heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL FASHEN CLUB - al ahly Egypt 2:0

33e minuut.
Daar is Wafid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firas rent richting de bal. Firas speelt de bal door. Ghazella rent richting de bal. Ghazella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zidan met een snelle inworp. Asif bereikt de bal nog maar net als eerste. Umair tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asif raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Asif kan niet meer verder spelen. El-Zainy komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Homus passt de bal met de wreef. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa geeft de bal voor. El-Zainy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Zainy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL FASHEN CLUB 58%, al ahly Egypt 42%.
AL FASHEN CLUB - al ahly Egypt 2:0

50e minuut.
Moussa heeft problemen om de bal te vangen. Abu El Ela onderschept slim de pass. Abu El Ela speelt de bal door. Homus bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
El-Shahhat rent richting de bal. Tharwat verovert de bal door een tackle van achteren. Tharwat met een sublieme pass. Abu El Ela rent richting de bal. Abu El Ela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Wafid heeft problemen om de bal te vangen. Firas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu El Ela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abu El Ela krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Munir passt de bal zonder na te denken. Moussa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Homus. Homus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL FASHEN CLUB 53%, al ahly Egypt 47%.
AL FASHEN CLUB - al ahly Egypt 2:0