Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lionheart Luxemberg Niedercorn FC
343 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 27.5
zwak Schieten matig
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Zaccaria passt de bal in één keer door. Spiridonov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palgen rent richting de bal. Christophe rent richting de bal. Christophe draait met de bal, schiet en ... Lup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lionheart Luxemberg - Niedercorn FC 0:1

15e minuut.
Schank probeert de bal aan de voet te houden. Nemesi rent richting de bal. Nemesi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Podgórny de bal. Podgórny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lionheart Luxemberg - Niedercorn FC 1:1

24e minuut.
Podgórny rent richting de bal. Beerens is nu in balbezit. Beerens passt de bal zonder na te denken. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lionheart Luxemberg - Niedercorn FC 2:1

26e minuut.
Spiridonov heeft problemen om de bal te vangen. Nemesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemesi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Imschoot de bal. Imschoot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grimal probeert naar een medespeler te passen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth passt de bal met de wreef. Palgen rent richting de bal. Palgen geeft een lange en hoge pass. Lup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth speelt de bal door. Stefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palgen onderschept slim de pass. Palgen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lionheart Luxemberg 51%, Niedercorn FC 49%.
Lionheart Luxemberg - Niedercorn FC 2:1

49e minuut.
Podgórny passt de bal in één keer door. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens probeert naar een medespeler te passen. Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Steil-Antoni geeft de bal voor. Faguian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaccaria krijgt een gele kaart. Faguian raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Pecchi geeft de bal voor. Beerens is nu in balbezit. Beerens probeert naar een medespeler te passen. Imschoot is nu in balbezit. Imschoot geeft een lange en hoge pass. Heiderscheid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Grimal rent richting de bal. Grimal passt de bal zonder na te denken. Genevois rent richting de bal. Balparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Balparmak speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lionheart Luxemberg - Niedercorn FC 3:1

65e minuut.
Beerens is nu in balbezit. Beerens probeert naar een medespeler te passen. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny draait met de bal, schiet en ... Grimal probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Defeo zal de hoekschop nemen. Daar is Podgórny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Podgórny speelt de bal door. Imschoot rent richting de bal. Imschoot passt de bal met de wreef. Beerens rent richting de bal. Beerens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Imschoot passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lorent de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balparmak neemt de hoekschop. Beerens kopt de bal weg. Paal! Heiderscheid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Spiridonov de bal. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefano maakt een afschuwelijke overtreding. Christophe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schank komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lionheart Luxemberg 42%, Niedercorn FC 58%.
Lionheart Luxemberg - Niedercorn FC 3:1