Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpha Hendon haoran fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Dewani onderschept slim de pass. Dewani met een sublieme pass. Boon rent richting de bal. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala draait met de bal, schiet en ... Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Nandan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nandan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boon is nu in balbezit. Boon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan onderschept slim de pass. Vairavan haalt uit met een fantastische trap. Chin probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alpha Hendon - haoran fc 0:1

32e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban speelt de bal door. Dewani rent richting de bal. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Ling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Murthy trapt de bal weg van het doel. Bala kopt de bal weg. Lim heeft problemen om de bal te vangen. Boon onderschept slim de pass. Boon draait met de bal, schiet en ... Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Yap trapt de bal weg. Vairavan kopt de bal weg. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap. Murthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hon is nu in balbezit. Nandan verovert de bal door een tackle van achteren. Nandan passt de bal in één keer door. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yap met de inworp. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan passt de bal in één keer door. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha Hendon 54%, haoran fc 46%.
Alpha Hendon - haoran fc 0:1

46e minuut.
Vairavan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nandan met een snelle inworp. Bala is nu in balbezit. Bala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Jayakumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft een hoge lob. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan passt de bal met de wreef. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling haalt uit met een fantastische trap. Murthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Vairavan met een sublieme pass. Daar is Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jayakumar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jayakumar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpha Hendon 61%, haoran fc 39%.
Alpha Hendon - haoran fc 0:1